L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona engega una campanya per pal·liar els efectes de la Covid-19 al sector

L'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona engega una campanya per pal·liar els efectes de la Covid-19 al sector

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona posa a la venda la “chaquetilla” personalitzada que porten les Estrelles Michelin i Sols Repsol de la província perquè els amants de la gastronomia puguin aconseguir-la i regalar-la. Una campanya que vol ajudar a recolzar el sector durant aquest període de crisi que estan vivint

La “chaquetilla” de l’AEHT és ja un símbol de l’associació. Perquè els últims dos anys l’ha entregat de forma exclusiva als socis més destacats de Associació que han aconseguit una Estrella Michelin, un Sol Repsol, o que dirigeixen institucions tan importants pels nostre sector com l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

És un símbol d’agraïment, de respecte i d’acollida per tots ells. Però segons Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona: “l’AEHT som totes i tots: Els socis que porten anys amb nosaltres, els que encara no ho sou però esperem que aviat us sumeu a la família, els cuiners sense restaurant que no s’aparten dels fogons de casa, els qui els últims mesos us heu aficionat al nostre ofici, o els foodies que us encanta gaudir de la bona gastronomia”.

Per aquest motiu, l’Associació ha engegat una nova campanya que vol posar a l’abast de les persones que estimen la cuina i el territori, un vestuari exclusiu com és la mítica chaquetilla de cuina de l’AEHT. “Perquè us convertiu en una súper xefs i perquè, d’alguna manera, recolzeu el nostre sector en aquest moment incert i complicat que està vivint”, comenta Francesc Pintado, qui ha volgut recordar que adquisicions com aquesta contribueixen a recolzar i, en conseqüència, a enfortir els restaurants i bars dels que tant ens agrada gaudir i uns dels negocis que més han patit les conseqüències d’una crisi sanitària que, a banda de global, ha estat sectorial. “Comprar la “chaquetilla” és posar-se a costat del sector i del territori”.

La jaqueta es pot comprar a la pàgina aeht.es/jaquetaaeht, té un cost de 49,95€ i està brodada amb el nom que indiqui el comprador o la compradora. La jaqueta bordada es podrà recollir a les oficines de l’Associació a Tarragona una setmana després d’haver fet la comanda o si el client ho prefereix, se li enviarà casa. 

Per altra banda, l’associació engegarà diverses promocions que es podran consultar a la pàgina de Facebook i Instagram de l’entitat. Una d’elles és que entre totes les persones que pujin una fotografia a les xarxes amb l’etiqueta #AEHTchaquetilla quan els hi arribi a casa entraran al sorteig d’una altra unitat perquè la regalin a qui vulguin. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.