L’Ateneu Juvenil de Cambrils acull l’exposició ‘Amor en Braille’

L’exposició col·lectiva “Amor en Braille” liderada pel jove cambrilenc Albert Cuenca es podrà visitar del 2 al 26 de novembre a l’Ateneu Juvenil de Cambrils. La proposta barreja de diferents disciplines (fotografia, videoart, il·luminació…) i és una experiència multisensorial inclusiva, ja que, gràcies a la col·laboració de Tactilens, s’han transformat les fotografies en imatges que es poden tocar, incloent així al col·lectiu de persones invidents. 

L’exposició, que compta amb la col·laboració de 8 joves més de Barcelona i rodalies, es va materialitzar a finals de 2020, amb l’objectiu de crear un projecte fotogràfic com a treball del cicle d’Il·luminació i Producció de l’Escola EMAV de Barcelona. 

El fil conductor de l’exposició és l’amor romàntic, i la manera com s’entén i es viu en el públic adolescent. Al voltant d’aquest amor romàntic es crea la idea que “l’amor és cec”, que és la frase que va donar lloc al nom de l’exposició. 

El projecte Jove està emmarcat en la línia de suport cultural i artístic a joves inclosa al Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2021. La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que cal seguir donant i ampliant el suport a joves també des de la vessant artístico-cultural i inclusiva, ja sigui des de l’acompanyament com amb recursos que facilitin la mostra de l’expressió juvenil. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.