L’avaluació d’experts, la votació i la gala final dels Premis Vinari dels Vermuts tindran seu a Reus

L'avaluació d'experts, la votació i la gala final dels Premis Vinari dels Vermuts tindran seu a Reus

Les inscripcions per a la 7ª edició dels Premis Vinari dels Vermuts ja estan obertes per a totes les marques de vermuts catalanes fins al 9 d’abril

De nou Vadevi i, en aquesta edició amb la col·laboració especial de l’Ajuntament de Reus, i el patrocini també dels ajuntaments de Terrassa, Palamós, El Masnou, Cambrils i Tossa de Mar, organitza el concurs dels vermuts catalans i diverses activitats per a dinamitzar la beguda catalana amb la recerca dels millors vermuts.

Les principals activitats professionals de l’any es realitzaran amb la col·laboració de l’Agència Reus Promoció de l’Ajuntament de Reus. La primera d’elles, l’avaluació dels vermuts per part del jurat expert s’organitzarà en aquesta ciutat de llarga tradició i bressol de l’aperitiu. El proper dilluns 26 d’abril, Reus encapçalarà el concurs amb el tast professional que reunirà a un panell professional format per sommeliers, barmans, periodistes especialitzats, distribuïdors i enòlegs. El jurat tastarà a cegues les referències que es presentin en les diverses categories sota la direcció tècnica d’Ester Bachs.

Un cop realitzada la primera avaluació professional i amb la validació de tots els vermuts, es procedirà a celebrar sobre el territori rutes, mostres i fires del vermut on hi haurà una part de vot popular. Aquestes activitats començaran al maig i se celebraran als municipis interessats fins al setembre. Les persones que assisteixin a les mostres de vermuts dels Premis Vinari votaran a cegues, com el jurat d’experts, sense conèixer la marca ni la etiqueta, quin és el seu vermut preferit i el seu veredicte se sumarà al del jurat professional. També es podran gaudir i degustar les marques de vermuts participants, amb activitats de tastos i estands amb els elaboradors on podran mostrar els seu producte dins de jornades gastronòmiques de màxima afluència de públic. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar els vermuts al màxim de gent possible per tal de posar en valor la proximitat i la qualitat del nostres vermuts.

Finalment, al setembre s’organitzarà l’acte final de lliurament dels Premis a Reus, on es concediran els reconeixements als millors vermuts blancs, rojos o negres, reserva, d’altres estils i al millor vermut per a còctels amb una recepta original creada pel Club del Barman de Catalunya.

La setena edició dels Premis Vinari dels Vermuts compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i el suport i patrocini dels ajuntaments de Terrassa, Palamós, El Masnou, Cambrils, Tossa de Mar, i també la col·laboració de Bon Preu-Esclat, Sanmy-Geiser, Sarau, Tastets productes gourmet dels països catalans, Riedel Euroselecció, Gràfiques Varias, Club del Barman de Catalunya, l’Associació Catalana de Sommeliers i Enòlegs.

Les inscripcions i bases d’aquesta nova edició es poden consultar a través del web: https://inscripcionsvermuts.elmon.cat/ 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.