L’elit infantil de l’Optimist es reuneix a Cambrils

Campionat Espanya Optimist

El Club Nàutic Cambrils acollirà entre els propers 28 de març i 1 d’abril, el Campionat d’Espanya d’Optimist, Gran Premio Fruites Font. Un esdeveniment en el qual hi participaran 150 regatistes de 12 comunitats autònomes, a més de 25 entrenadors i 42 persones d’organització.

Es tracta d’una regata que comptarà amb l’elit de la vela infantil d’arreu d’Espanya. Nois i noies d’entre 11 i 15 anys que competiran per endur-se el preuat trofeu de Campions d’Espanya. Del Club Nàutic Cambrils hi participaran els regatistes Joan Fargas i Zsombor Denes.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha destacat en la roda de premsa la importància per a Cambrils de fer campionats d’aquestes característiques. “És una manera fantàstica de dinamitzar el municipi a través de la nàutica i seguirem treballant perquè Cambrils sigui un referent en el foment de l’esport”, assegura.

Per la seva banda, el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, ha volgut destacar el treball conjunt entre Club i totes les institucions i empreses participants en l’organització del Campionat. “Per posar en marxa un certamen a nivell estatal en el qual participen tants regatistes hem de sumar esforços i per aquest motiu la difusió i treball en equip són tan importants per a nosaltres”. Vallverdú ha destacat que les 150 famílies participants al certamen són una contribució important en l’activitat econòmica del municipi.

Tal i com ha recordat Rosa Maria Carrasco, delegada de la Federació Catalana de Vela, aquesta és la segona vegada que Cambrils organitza un Campionat d’Espanya d’Optimist, la primera va ser l’any 2012, i no sempre és fàcil organitzar campionats estatals en tan poc temps.  “Això demostra que la organització per part del Club te un renom i que la federació confia en els criteris d’organització”, ha comentat.

El Campionat s’inaugurarà el dimecres 28 de març a les 19:15h. amb una presentació que tindrà lloc al llarg del Passeig Marítim de Cambrils, amb la desfilada dels regatistes i la foto oficial de totes les comunitats autònomes participants.

Dijous 29 de març serà quan comencin les primeres proves, que s’aniran succeint al llarg de divendres, dissabte i diumenge. Serà diumenge a la tarda quan es celebri el lliurament de premis.

El Campionat d’Espanya d’Optimist és possible, en part, gràcies als seus patrocinadors, Fruites Font i Tarracomòbil i dels seus col·laboradors, Hotel Estival el Dorado, Panishop, Decathlon, a més de la Diputació de Tarragona, Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Cambrils.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.