L’equip de tennis masculí +40 del Monterols, a un pas de proclamar-se campió d’Espanya de tennis

El passat diumenge 17 d’octubre, l’equip de veterans +40 del Monterols es va classificar per disputar la final del Campionat d’Espanya +40 de primera divisió.

L’enfrontament va tenir lloc a les nostres pistes contra l’Internacional Club de Madrid.

La sèrie d’individuals va caure a favor dels nostres jugadors per 3/2. Però per guanyar l’eliminatòria encara es necessitava guanyar un doble dels dos a disputar. El primer es va perdre i l’objectiu es va aconseguir quan el segon doble es va guanyar al súper tiebreak per 10/6, aconseguint així el passi a la final.

Quedar campions seria una bona manera de culminar una etapa d’or on podem destacar els següents èxits aconseguits per aquest equip de veterans: