‘Les 4 estacions 2.0’ a Tarragona

La sala 1 del Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona obre les portes a una nova exposició de l’artista Jordi Saurí sota el títol ‘Les 4 estacions 2.0’. Es tracta d’un projecte d’investigació visual i instrumental que pren com a punt de partida la imatge, creant fotografies creatives i experimentals que juguen amb els efectes òptics.
L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius sempre oberts d’11h a 14 h. Els dilluns romandrà tancada

L’exposició
Aquesta singular iniciativa barreja gèneres i presa com a punt de partida la imatge, una sèrie de fotografies creatives i experimentals que juguen amb els efectes òptics, empren el color de manera expressionista i, fins i tot, surrealista. Saurí, especialista en imatge i so i professor de Belles arts, amaneix aquest projecte de sensacions interdisciplinàries.
La mostra es pot relacionar amb vàries manifestacions artístiques i culturals de gran rellevància en la història de l’art. Amb intenció de reavivar aquesta temàtica clàssica, però aportant-li una estètica actual, Jordi Saurí presenta ‘Les 4 estacions 2.0’, en la qual mitjançant iniciatives ‘transmèdia’ pretén desenvolupar un nou marc artístic de creació entorn d’aquest tema tan obert a múltiples perspectives. Un projecte amb un nivell de complexitat molt elevat i que val la pena seguir de prop per a veure fins a on pot arribar.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.