Les àrees de jocs infantils i les pistes esportives a l’aire lliure, reobertes aquest cap de setmana

Les àrees de jocs infantils i les pistes esportives a l’aire lliure, reobertes aquest cap de setmana

Els parcs infantils i pistes esportives de Reus havien estat tancats durant l’estat d’alarma, s’obriran de forma progressiva coincidint amb l’entrada a la ‘nova realitat’

Els parcs infantils de Reus, les pistes esportives a l’aire lliure -incloent el camp del Cruyff Court- i les zones d’exercici i psicomotricitat, tornaran a estar oberts aquest cap de setmana. Les instal·lacions es desprecintaran de manera progressiva per tal que dissabte puguin tornar a estar al 100% al servei de la ciutadania.

Les Brigades Municipals s’encarreguen d’aquesta posada a punt. I els serveis de neteja, de dur a terme les tasques de desinfecció necessàries per a la seva obertura i manteniment, que realitzaran en horari de tarda-nit, com a mesura de protecció de la salut dels usuaris.

D’altra banda, l’Ajuntament de Reus incorpora senyalètica específica als diferents espais, per tal de recordar les indicacions que cal seguir en l’ús d’aquestes instal·lacions. Es tracta principalment de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar els jocs; mantenir la distància mínima d’1,5 metres i l’obligatorietat de dur mascareta en el cas dels adults, així com la recomanació de fer-la servir en infants que tinguin a partir de sis anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.