Les competicions federatives a partir dels 16 anys arrencaran el 20 i 21 de març

Les competicions federatives a partir dels 16 anys arrencaran el 20 i 21 de març

Resten anul·lades les competicions de Promoció i les de Cadet i Infantil Interterritorial i de Primer Any femenines com masculines

La RESOLUCIÓ SLT/612/2021, de 5 de març, publicada al DOGC permet el desenvolupament de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, de les competicions catalanes que donen accés a categories estatals, internacionals i professionals aprovades per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i, com a novetat, de la resta de competicions federatives a partir dels 16 anys. Totes les competicions autoritzades s’han de celebrar sense públic.

Davant d’això, les competicions federatives d’àmbit català a partir dels 16 anys arrencaran el cap de setmana del 20 i 21 de març com estava previst, però les competicions de Promoció i les de Cadet i Infantil Interterritorial i de Primer Any, tant femenines com masculines, resten anul·lades. En funció de l’evolució de la pandèmia i de canvis en les restriccions futures, es comunicarà quin tipus de competició es pot oferir per aquestes franges d’edat, després de Setmana Santa. Les competicions organitzades per les Representacions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona, queden regides per les properes indicacions que rebran d’aquestes.

Circular FCBQ núm. 21

Atès que la nova resolució estableix que els participants en les competicions autoritzades quedaran exempts del confinament comarcal, mitjançant el Certificat que emetrà la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el propi club, les competicions previstes per majors de 16 anys poden reiniciar-se, tal i com s’està fent actualment amb les de caràcter estatal, si bé amb els Protocols Covid-19 FCBQ.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.