Les pràctiques al Taller Baix Camp, una oportunitat real d’ocupació

Durant l’abril i maig del 2021 l’Ivan va fer les practiques del Cicle Formatiu de Grau superior “Gestió Forestal i Medi Natural” de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus a la secció de Jardineria del Taller Baix Camp. L’encarregat de la secció va ser el seu tutor i va fer el seguiment de tot el període. L’avaluació va ser molt positiva i finalment es va incorporar amb un contracte laboral a l’equip de la secció de jardineria de l’entitat.

Després d’un curs molt complicat per al desenvolupament de practiques professionals, aquest any continuem acollint alumnat de practiques del mateix institut. La voluntat de la nostra entitat, tot i les restriccions originades pel COVID, és oferir en la mesura del possible espais per a la formació de joves, a més d’oportunitats reals d’inserció en el món laboral.

La col·laboració amb els centres educatius és fonamental per poder completar el procés d’aprenentatge de les persones joves i complementar la formació teòrica amb una aproximació pràctica a la realitat del món laboral. Exemples com aquest, en que un estudiant acaba essent contractat al mateixa entitat on ha fet les practiques, són els que donen sentit aI treball conjunt que el Taller Baix Camp realitza amb els centres educatius.  

Esperem que l’evolució d’aquesta pandèmia segueixi millorant per poder recuperar les aliances amb altres centres educatius i així escurçar les distàncies entre el procés formatiu dels joves i la seva incorporació al mercat laboral.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.