Les Xerrades de la Casa d’Oficis al Mas Carandell

Les xerrades de la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell tornen aquest dimarts, 26 d’abril de 10.15 a 14h, al Casal de les Dones de la plaça de la Patacada de Reus. Es tracta d’una jornada, organitzada per la pròpia Casa d’oficis, en la que intervindran diversos professionals del sector audiovisual i del disseny 3D per explicar llur experiència, i que tot i que s’adreça a l’alumnat, també s’obrirà a la ciutadania interessada en aquest àmbit professional prèvia inscripció a https://ja.cat/5I038.

A la primera part estan previstes les exposicions sobre algunes iniciatives empresarials de la ciutat, com les de Víctor Rubio i David Fernàndez de la productora audiovisual Acid Factory, la de Karina Simieli, cofundadora de  l’startup Expacia, de solucions aplicades a l’educació i a la cultura a través de tecnologies immersives com la realitat virtual, i la de Marta Selva, presidenta de l’Institut Català de les Dones del 2003 al 2010, actualment membre de la cooperativa Drac Màgic, que també ha estat professora de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat Pompeu Fabra, i ha publicat diversos treballs sobre les relacions entre pedagogia i cinema, perspectiva de gènere i feminismes en els camps de la comunicació, la historia i el cinema, la televisió i la publicitat.

A la segona part coneixerem a la Núria Campadabal, muntadora audiovisual amb més de 15 anys d’experiència, que ha treballat en documental, ficció i programes de televisió, i ha participat en projectes premiats al Festival de Màlaga i als Premis Gaudí (“Alcaldessa”), nominats als Grammy (“Mr Trump, disculpi les molèsties”), en el Docs Barcelona o Mirades.doc (“Dimanche à Brazzaville”) o exhibits al Festival de Sant Sebastià o al Cinéma du Réel de París (“200km”).

Finalment tancarà l’esdeveniment l’artista d’efectes visuals, Germán de Benito, que treballa com a senior effects technical director a l’oficina de Montreal dels estudis Framestore.

La Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell és un projecte ocupacional que combina la formació i contractació de 16 joves d’entre 16 i 29 anys. Enguany es troba a la seva setena edició. Està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal, en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.