L’Escola d’Art i Disseny de Reis omple l’espai del jove talent de La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial continua acollint les principals entitats de l’entorn educatiu i cultural de la ciutat de Reus per donar a conèixer les seves novetats i activitats. Ho fa a l’espai que ha preparat amb aquest objectiu a la Planta Carrer i on, setmanalment, es van canviant els dos aparadors habilitats.

En aquesta ocasió és l’Escola d’Art i Disseny de Reus l’entitat educativa que s’ha sumat a la invitació de la Fira Centre Comercial i, des d’aquest dilluns, mostra imatges dels diferents treballs dels alumnes dels cicles formatius que ofereix aquest centre depenent de la Diputació de Tarragona. A més, en aquesta ocasió, els mateixos alumnes també han volgut dissenyar l’estructura que acull les imatges amb els treballs.

Anteriorment ja havien mostrat les seves creacions a La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d’Activitats Comercials de l’Institut Baix Camp de Reus; i Olivia Garzón Escola de Moda.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.