L’ESCOLA DE FORMACIÓ DEL CLÚSTER TIC INCORPORA ELS PRIMERS ALUMNES A EMPRESES ASSOCIADES

Ja es treballa una nova tanda de propostes formatives que s’iniciaria a partir de gener de 2020
L’escola de formació impulsada pel Clúster TIC amb la col·laboració de la Fundación Esplai ha finalitzat els primers cursos i treballa ja en la incorporació dels primers alumnes a empreses associades al clúster. Així, de les 20 persones que han participat en la formació, gairebé la meitat ja està treballant en empreses tecnològiques i s’estan fent gestions per incorporar més estudiants a alguna de les més de 40 empreses associades alclúster.

Els primers 3 cursos s’han dut a terme a les instal·lacions del CEPID de REDESSA i s’han centrat en temàtiques d’interès pels socis com el llenguatge php, java i php amb Laravel. Tots els cursos han tingut una durada de dos mesos i mig.

Per finalitzar el curs, els alumnes han presentat els seus projectes davant d’empreses tecnològiques del territori i d’un jurat format per membres de la Fundación Esplai que han avaluat els coneixements adquirits.

El tret diferencial d’aquest projecte és que les formacions sorgeixen de necessitats reals de les empreses i per tant, d’una banda, els joves tenen moltes més opcions de trobar feina i de l’altra, les empreses aconsegueixen retenir el talent i obtenir perfils fets amida.

La iniciativa de crear una escola de formació va néixer de la demanda de contractacióde perfils tecnològics que posen de manifest les empreses associades al Clúster TIC.

Un cop finalitzats aquests tres cursos, ja es treballa una nova tanda de propostes formatives que s’iniciaria a partir de gener de 2020.  
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.