L’Escola de Música de Cambrils programa nous tallers de música en família aquesta primavera

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha programat per aquesta primavera una nova tanda de tallers de música en família, adreçats a nens i nenes d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per una persona adulta.   

Els tallers impartits per la professora Toti Bolart es portaran a terme a l’Escola de Música (passeig Albert, s/n) els divendres en horari de matí: de 10 a 11 hores per nens i nenes d’1 a 3 anys (per infants que caminen) i d’11:15 a 12:15 hores per nadons de 3 mesos a un any (per infants que no caminen). El preu del taller és de 50 euros.  

Els dos tallers, de cinc sessions cadascun, es portaran a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de 4 alumnes acompanyats d’una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen o nena. Les places s’adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció.  

Les inscripcions es podran fer online a partir del 2 d’abril al següent enllaç https://emmcambrils.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts?c=1. Per a més informació es pot contactar amb l’EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l’horari d’atenció telefònica és de 10 a 13 hores).  

L’etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional. 

Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el vincle afectiu.  

HORARIS DELS TALLERS PRIMAVERA 2022 

Divendres 29 d’abril i 6, 13, 20, 27 de maig de 2022 

De 10.00 a 11.00 h: Nens i nenes de 12 a 36 mesos (adreçat als que caminen) 

D’11.15 a 12.15 h: Nadons de 3 a 12 mesos (adreçat als que no caminen) 

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l’activitat docent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils per obrir nous espais de confluència amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu de primer ordre, donar a conèixer els ensenyaments que s’imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general. L’escola també ofereix concerts i xerrades i promou iniciatives adreçades a altres col·lectius com la gent gran.   

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.