L’Escola Municipal del Música de Cambrils obre el període de preinscripcions

L’Escola Municipal de Música de Cambrils obre el termini de preinscripcions i reserva de places pel curs 2021-2022 del 24 de maig al 4 de juny. Les sol·licituds s’han de presentar prioritàriament de forma virtual a través d’aquest enllaç. En el cas que no sigui possible, del 31 de maig al 4 de juny també es podran fer preinscripcions presencials de 9:45 a 12:30 hores demanant cita prèvia a través d’aquest formulari.  

Les taxes de matrícula seran les mateixes que el curs anterior i es pot optar a bonificacions en la matrícula d’entre un 15 i un 75% (ordenança fiscal número 17). Per consultar les bases reguladores del procés de preinscripció i matrícula ampliar la informació sobre els ensenyaments es pot entrar al web de l’Escola  de Música https://www.cambrils.cat/escola-de-musica/prematricula o posar-se en contacte amb el centre.  

El projecte pedagògic del centre potencia l’ensenyament de l’instrument en grups d’entre 2 i 3 infants i fomenta la participació en cors, agrupacions i orquestres. Els instruments són la viola, la flauta travessera, el cant, el contrabaix, el clarinet, la viola de gamba, el violí, la guitarra, el trombó, el violoncel, el piano, el saxo i la trompeta.  

L’escola ofereix els programes Petits Músics per infants de 3 anys, Música i Moviment per nenes i nens de 4 a 7 anys, Música i Creativitat per nois i noies de 8 a 11 anys i Avançat per joves de 12 a 15 anys. L’escola disposa de cursos d’aprofundiment per a nois i noies que es volen dedicar professionalment a la música i també ofereix la possibilitat de seguir un ensenyament no reglat que no condueix a un títol oficial però que sí que prepara a l’alumnat per seguir els estudis reglats.  

L’oferta formativa es completa amb un programa de Música a Mida per joves de 12 a 17 anys amb una pràctica més lúdica per evitar l’abandonament de l’ensenyament musical i un programa de Música a la Carta dissenyat en funció dels coneixements i motivacions de les persones interessades.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.