L’escola de Música de Salou omple el TAS amb el concert de les Jornades de Cant Coral

Enguany, sota el títol Time-lapse, han actuat tots els cors de l’escola a més del cor Jove de Begues, com a convidat especial

Aquest cap de setmana el TAS de de Salou ha acollit la cloenda de les Jornades de Cant Coral del municipi amb el tradicional concert de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS), amb tots els cors de l’EMMS i un cor convidat, que ha estat el Cor Jove de Begues, sota la direcció de la jove Shelly Agustiño. El concert, que cada any intenta sempre oferir a l’espectador un fil conductor, oferia un continu viatge en el temps, canviant d’època i fent un tastet de cada dècada. La directora dels cors infantil, mitjà i Duorum,  Mireia Sánchez, aquest any l’ha titulat ‘Time-lapse’.

El Cor Duorum va oferir un repertori conegut i animat, i juntament amb el cor de Begues van interpretar cançons dels anys 50 i 70, com “Jailhouse Rock” d’Elvis Presley o “Proud Mary” de Tina Turner. També van sonar altres temes com “September” de Earth, Wind and Fire, “Eleanor Rigby” dels Beatles, o “Stand by me” de P. Royce.

El vestuari i les coreografies realitzades pels dos cors, van ser idea dels cantaires del Cor Duorum, que sempre s’impliquen al màxim en l’elaboració dels seus propis concerts.

El concert es va acabar de preparar el mateix dia: des de les 10’00h del matí el Cor Jove de Begues i el Cor Duorum van estar treballant per ultimar detalls i assajar les cançons conjuntes.

Per primer cop, l’EMMS ha participat amb 5 cors de l’Escola, ja que el Cor D’A. Bàsic i el Cor Rapsòdia (format per pares i mares de l’EMMS) , dirigits per Ferran Fabregat, són nous d’aquest any. Un dels objectius de l’Escola al crear aquests cors era el de reunir dalt l’escenari pares/mares i fills/es i fer gaudir a tots de la gran experiència de cantar junts.

 A part dels cors, el concert va comptar amb músics com Rubén Villarroya:piano i bateria, Guifré Cardona :bateria; Xavier Carcolé i Albert Prat als pianos.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.