L’Escola Nostra Senyora del Mar estrena biblioteca

L’Escola d’educació especial Nostra Senyora del Mar de Reus inaugura la seva nova biblioteca, gracies al suport de la regidoria d’Educació i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus. Aquest ajut ha permès a l’escola crear un espai acollidor per apropar els seus alumnes al món dels llibres i a l’experiència de descobrir altres móns. L’acte inaugural ha estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita; la regidora d’Educació i Ciutadania del consistori, Pilar López, i l’equip directiu del centre. 

La nova biblioteca és més que un simple espai físic, és una manifestació tangible d’enriquir les experiències d’aprenentatge dels seus alumnes. Amb un enfocament central en la promoció de la lectura, la investigació i la curiositat intel·lectual, aquesta biblioteca s’erigeix com un símbol del compromís de l’escola amb l’educació especial.

Isa Vilar, directora de l’escola explica que “estem contents que l’Ajuntament de Reus hagi donat suport al l projecte de la Biblioteca; aquesta aportarà nombrosos beneficis per a l’alumnat, en el seu desenvolupament, la salut mental i la intel·ligència emocional”.

La lectura inclusiva: Un recurs clau per a l’autonomia i la col·laboració en l’educació especial
L’Escola Nostra Senyora del Mar és una de les escoles referents de l’educació especial de la zona, amb una oferta educativa que abasta des dels 6 fins als 21 anys. L’adopció d’aquest nou espai de coneixement amplia encara més les possibilitats educatives per als alumnes, oferint un entorn ric en recursos que promou la independència i l’autonomia dels estudiants.

La nova biblioteca no només és un lloc on es pot accedir a una àmplia gamma de recursos i materials educatius, sinó que també serveix com un punt de trobada per a la comunitat escolar. A través de programes de foment de la lectura, activitats de grup i sessions de tutoria, aquest espai fomenta la col·laboració i l’intercanvi d’idees entre alumnes i professors.

Segons les mestres de la comissió de la biblioteca A. Tous, M. Parra, C. Vallès i A. Giralt, “aquest espai de lectura convida a l’alumnat a gaudir de l’hàbit lector; serà un espai de socialització, multifuncional, que afavorirà la construcció del coneixement”.

Amb aquesta inauguració, l’Escola Nostra Senyora del Mar referma el seu compromís de proporcionar una educació de qualitat que potenciï el creixement personal dels seus alumnes. La nova biblioteca no només és un recurs, sinó un testimoni de l’esperit innovador i la dedicació de l’escola envers el desenvolupament integral dels seus estudiants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.