L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació impartirà durant el primer trimestre del 2022 una trentena de cursos monogràfics i especialitzats

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona impartirà durant el primer trimestre del 2022 una trentena de cursos monogràfics i especialitzats als centres de Valls i Tortosa. Es tracta d’una àmplia oferta formativa que combinarà el format presencial i online i que ofereix propostes molt diverses que van des de les arts visuals fins al modelatge 3D passant per la ceràmica o la fotografia. A banda dels cursos impartits per l’equip docent del centre també s’oferiran un total de 17 cursos a càrrec de professionals externs.

El període de matrícula ja està obert. Als nous alumnes de l’escola se’ls atendrà presencialment i poden demanar cita prèvia (trucant al 977 44 41 63 o enviant un mail a l’adreça eatortosa@dipta.cat) Els alumnes que ja hagin cursat anteriorment algun monogràfic i/o cicle podran formalitzar la matrícula des de casa (via telefònica o correu electrònic). El centre està preparat per impartir tota la seva oferta formativa amb les màximes mesures d’higiene i distància davant la COVID-19.

El programa de l’Escola per l’Art i la Cultura per al curs 2021-22 s’emmiralla en la cultura visual actual i ofereix un ampli ventall de monogràfics teòrics i pràctics de belles arts, arts visuals i digitals, conservació i restauració i cultura, que responen a inquietuds, necessitats i motivacions del present. Les propostes formatives tenen diferents durades i formats presencials, semi-presencials i en línia.

L’Escola per l’Art i la Cultura recull l’essència dels centres formatius de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i del Taller d’Art de Valls. Aquest nou model d’escola esdevé un espai de formació adreçat a la ciutadania, i alhora un centre de serveis per a creadors i creadores i professionals de l’art i la cultura del conjunt de la demarcació. De fet, les formacions també es desenvoluparan als municipis subseus del projecte: Alcover (Alt Camp), Mont-roig del Camp (Baix Camp), Deltebre (Baix Ebre), l’Arboç (Baix Penedès), Montblanc (Conca de Barberà), Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Falset (Priorat), Miravet (Ribera d’Ebre), Torredembarra (Tarragonès) i Horta de Sant Joan (Terra Alta).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.