“L’estiu de les entitats” és l’oferta turística a les entitats de Reus

Amb el títol l’”Estiu de les Entitats”, la regidoria de Relacions Cíviques, en col·laboració amb l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció», proposa a les entitats de la ciutat la possibilitat de fer visites guiades.

Durant aquest període de confinament, les persones vinculades a les entitats han hagut de fer front  a situacions difícils, cadascuna des d’àmbits i enfocaments diferents. Des de la regidoria es considera que ha arribat el moment, abans d’iniciar un nou curs, de reprendre l’activitat i la millor manera de fer-ho és fent coses juntes. Crear espais lúdics i de trobada servirà per començar amb més força, més il·lusionades i amb ganes de treballar en nous projectes.

Com diu la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, «un teixit associatiu fort, empoderat i cohesionat,  és un valor únic per a una ciutat, i és per això que des de la regidoria treballem en diferents projectes formatius, de suport,  d’acompanyament, de difusió…,  i ara proposem a les nostres entitats que aquest estiu promoguin espais de trobada amb la seva gent i coneguin la seva ciutat, i que alhora facin d’ambaixadores del nostre patrimoni davant de familiars i amistats no reusenques. Qui millor que les persones que viuen i treballen per Reus per fer aquesta tasca”.

Aquesta oferta d’estiu, inclosa també a la campanya Estiu@Reus, s’encenta amb la proposta de dues visites per a tots els públics, la  Ruta del Modernisme i el Vermut i Botigues, que es podran anar ampliant durant el període juliol-setembre, a mesura que la situació ho permeti.

  • Vermut i Botigues. Visita guiada per conèixer les botigues més antigues de Reus i la cultura del vermut. Grups de 10 a 12 persones.
  • Ruta del Modernisme. Visita guiada per conèixer quins són els edificis modernistes més emblemàtics de la nostra ciutat. Finalitza amb una visita al Gaudí Centre. Grups de 15 a 18 persones.

Les entitats que estiguin interessades a participar-hi hauran d’adreçar-se a la regidoria de Relacions Cíviques, al 977 010 029 o amb un correu a relacionsciviques@reus.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.