L’exposició virtual #rosesCdL2020 s’obre aquest dissabte amb 69 participants

Expo Roses centre de lectura Reus

L’exposició virtual de fotografies #rosesCdL2020 s’inaugura aquest dissabte 9 de maig a les xarxes socials del Centre de Lectura, amb 69 participants que han fet arribar a l’entitat prop de 350 fotografies de roses. La mostra s’ha organitzat davant la impossibilitat d’organitzar enguany el Concurs Exposició Nacional de Roses per la pandèmia del coronavirus.

La mostra virtual es podrà visitar a les xarxes socials del Centre de Lectura (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube) el 9, 10 i 11 de maig, dies en què s’hauria celebrat el 73è Concurs Exposició Nacional de Roses al Centre de Lectura i al Teatre Bartrina. Dels 69 partipants, 5 són cultivadors amateurs i la resta són persones que han fet arribar a l’entitat fotografies de les roses i els rosers que tenen als balcons i als jardins de casa seva. Durant tres dies, doncs, les xarxes socials del Centre de Lectura es convertiran en un immens jardí ple de roses, que és el símbol de la ciutat de Reus.

A banda de les fotografies, també s’oferirà a les xarxes el visionat de vídeos, en què diversos experts en botànica realitzen demostracions d’art floral i ofereixen consells per al bon manteniment dels rosers.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.