L’hora del planeta a La Fira Centre Comercial

www.fotointeriores.com

Un any més, La Fira Centre Comercial s’apaga per la iniciativa global L’Hora del Planeta, promoguda per WWF Internacional, per a conscienciar sobre la importància de la protecció del medi ambient. 

Dissabte que ve 23 de març, La Fira apagarà durant una hora la il·luminació de diferents zones del centre comercial, incloent-hi les llums del tòtem La Fira en Plaça de L’Univers; les llums dels rètols corporatius La Fira en accessos nord i sud; la Il·luminació de les pèrgoles i jardinera a la terrassa de la planta segona i les llums RGB La Fira. Amb aquest gest simbòlic, que tindrà lloc entre les 20.00 i les 21.00 hores, el centre comercial La Fira, gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, s’uneix a aquest moviment global com a part del seu compromís amb la responsabilitat social i ambiental.

L’Hora del Planeta, que celebra el seu 18è aniversari, s’ha convertit en el major esdeveniment de participació ambiental a nivell mundial, amb la participació de més de 190 països i milions de persones que apaguen les llums de les seves llars, empreses i edificis emblemàtics durant una hora.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.