L’Hospitalet de l’Infant acull el Cicle de conferències Febrer romà

El Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) i la Regidoria de Cultura han organitzat el Cicle de conferències Febrer romà. Aquest cicle inclou tres xerrades, a càrrec de persones expertes en la matèria, que tindran lloc els propers dilluns de febrer, a les 19.00h, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la Sala Ferrer Malet.

La primera, la del 14 de febrer, la farà la Laura Bricio Segura, investigadora predoctoral del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV, sota el títol «L’alimentació a l’antiguitat: molt més que menjar».

La segona, la del 21 de febrer, la impartirà en Jordi Buxonat Abellan, membre del comitè de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i es titula: «El llegat de la Via Augusta: l’evolució viària al Coll de Balaguer».

De la tercera i darrera conferència, prevista per al 28 de febrer, amb el títol: «La batalla de les boques de l’Ebre des de la perspectiva dels ibers: els darrers treballs arqueològics al jaciment de l’Antic (Amposta)», se n’ocuparà en Samuel Sardà i en Ramon Ferré, professors del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV i investigadors del Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la mateixa universitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.