Licitació de la direcció artística del Trapezi

L’Institut Municipal Reus Cultura ha publicat la licitació del contracte de prestació de servei de direcció artística de la Fira del Circ Trapezi. Totes les persones interessades poden presentar les seves ofertes fins al pròxim 15 de setembre, des de la pàgina de contractació pública de la Generalitat.

Les edicions del Trapezi 2023 i 2024 són l’objecte d’aquest contracte, que també contempla una pròrroga de dues anualitats més, fins al 2026. El pressupost amb què s’anuncia la licitació és de 58.000 euros (sense IVA).

Les persones que es presentin a la licitació han d’assumir les funcions de direcció artística de la fira, la coordinació i planificació de tots els actes i activitats, o la representació del Trapezi als diferents actes protocol·laris, entre d’altres.

Pel que fa a l’assignació del contracte, es tindran en compte criteris com la redacció de la memòria tècnica, l’oferta econòmica, l’experiència professional prèvia que es pugui acreditar, i el coneixement d’idiomes.

L’any 2023, el Trapezi celebrarà la seva 27a edició. Des del 1997, any rere any, cada mes de maig, la ciutat omple els carrers i els teatres d’espectacles que converteixen Reus en una gran pista de circ.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.