Lidl obre la seva segona botiga al centre de Reus (Tarragona)

Lidl obre un nou establiment al centre de Reus

Lidl obre la seva segona botiga al centre de Reus (Tarragona)

– El nou establiment compta amb una plantilla composta per 31
empleats, 16 de nova contractació
– Lidl ha invertit 3,8 milions d’euros en la posada en marxa d’aquesta nova
botiga, que compta amb una sala de vendes de 1.300 metres quadrats
– Amb aquesta obertura Lidl reforça la seva oferta a la província de Tarragona, on
ja suma 15 punts de venda

Lidl amplia la seva xarxa de botigues a la província de Tarragona i obrirà demà dijous un nou establiment al centre de Reus. La nova botiga està situada a l’avinguda de Bernat Calbó 18, un dels principals vials del municipi.

L’establiment disposa d’una sala de vendes de 1.300 metres quadrats, en què la fruita i la verdura, la carn i el peix fresc i el pa i la brioixeria acabats de fer tindran un destacat protagonisme, en línia amb l’aposta de Lidl pels productes frescos. A més, la nova botiga disposa d’un aparcament amb 130 places, per facilitar així les compres als seus clients.

Per a la seva posada en marxa, Lidl ha invertit 3,8 milions d’euros i ha contractat 16 nous empleats per a una plantilla total composta per 31 persones. Amb aquesta nova obertura, ja són 15 les botigues que Lidl té a Tarragona, on dóna feina a aproximadament 300 persones, ajudant així a fomentar l’ocupabilitat de la ciutat.

L’establiment comptarà amb un ampli horari comercial de dilluns a dissabte comprès entre les 9.00 i les 21.30 h de juny a setembre i de 9.00 h a 21.00 h la resta de l’any.

Per tal de promocionar el nou centre, durant la jornada d’obertura hi haurà un food-truck a la sortida de la botiga que oferirà una degustació de productes Lidl a tots els clients que facin una compra superior a 20 euros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.