‘Life’ de Dolors Castells

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus ha estrenat una nova exposició: ‘Life’, de l’artista Dolors Castells. La mostra pictòrica, que es podrà visitar fins al 13 de gener, s’ha inaugurat amb un acte al Saló Noble encapçalat pel diputat de la Diputació de Tarragona Josep Baiges.

‘Life’ és un recull de la darrera obra de la cambrilenca Dolors Castells, on els quadres en oli capturen un diàleg entre la tristor i l’esperança. D’una banda, revelen la tristor de les pèrdues i la fràgil naturalesa de la vida humana, i d’altra banda, els paisatges èters, amb platges de sorra daurada i camps florits de lavanda i roselles, simbolitzen l’esperança i la vitalitat que la natura ens ofereix.

Així ho han destacat durant l’acte d’inauguració, que ha aplegat un públic nombrós al Saló Noble. El diputat delegat de Projectes Europeus de la Diputació de Tarragona, Josep Baiges, ha destacat la dilatada trajectòria de l’artista i l’entusiasme i l’energia amb què treballa. A més, ha posat de manifest el treball minuciós que fa l’artista amb la gama de colors a través del joc de contrastos i d’ombres.

‘Life’, de Dolors Castells, es podrà visitar al Palau Bofarull de la Diputació a Reus fins al 13 de gener.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.