L’Institut Baix Camp organitza la segona edició de la Jornada Comercial Pere Martorell

L’Institut Baix Camp organitza la segona edició de la Jornada Comercial Pere Martorell

El proper dijous 23 de novembre a les 9.30 es durà a terme la segon Jornada Comercial Pere Martorell, un cicle de conferències que se centren en l’actualitat del Comerç i el Màrqueting i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus.

A les 9.30, es durà a terme la presentació per part de la direcció del centre i de l’Inspector d’Ensenyament, el Sr. Xavier Basagaña, el Secretari General de la Cambra de Comerç de Reus, Josep Bages i la Sra. Blanca Cabré, professora de comerç i màrqueting.

A les 10:00 s’iniciaran les conferències que duran a terme 4 representants de negocis de Reus, Forn Sistaré, el Portal de Catalunya, la Botiga Amiga, Viajes para ti i, posteriorment, es durà a terme una posada en comú d’idees amb representants del comerç de Reus i l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de gestió de vendes i el cicle formatiu de grau mig d’activitats comercials.

A les 12.00 començarà la conferència per part de de la Business & Marketing School,  l’Empresa en el nou entorn social. A les 13.00 h, el Director d’ESCODI, l’Escola Superior de Comerç i Distribució, explicarà què fa bona una botiga.

Aquesta jornada biennal centrada en l’actualitat del comerç tan a la ciutat com a l’entorn va iniciar-se fa dos anys coincidint amb la defunció de Pere Martorell, un professor del Departament de Comerç i Màrqueting del centre.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.