Llambordes, l’art urbà entra al Museu

Del 7 d’octubre al 6 de novembre el Museu Salvador Vilaseca de Reus acollirà a la seva sala petita l’exposició “Llambordes, l’art urbà entra al Museu”. Aquesta mostra vol explicar què hi ha darrere el projecte Llambordes que impulsa el departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus.

L’exposició recull la trajectòria dels 5 anys de Llambordes, un projecte que té per objectiu el foment de l’art urbà entre els i les joves així com apropar aquesta disciplina a la població en general.

Els visitants no veuran un recull de fotografies de les obres que s’han fet durant aquests anys al carrer, ja que aquestes es poden visitar als seus emplaçaments, sinó que el que es trobaran són les entranyes del projecte; veure i entendre que hi ha darrera i com aquest projecte es va creant a partir dels interessos dels i les joves artistes d’art urbà de la ciutat.

L’exposició es vertebra en 4 espais diferents: difusió dels subprogrames i accions que s’han desenvolupat, una localitzador de totes les intervencions que s’han realitzat, un espai d’experimentació i de creació i un espai audiovisual on els artistes expliquen la seva visió sobre l’art rubà.

Una exposició viva
Durant el mes que l’exposició restarà oberta, diferents artistes crearan obres en directe que es penjaran a la mateixa sala. D’aquesta manera, caviarà respecte el dia de la inauguració.

Els artistes programats seran:

  • Semat dia 7, a les 20:00 h
  • Arnau Casanoves dia 14, de 10:00 h a 20:00 h
  • Clàudia Lecha dia 15, de 10:00 h a 20:00 h
  • Eric-GBN Goblin i LKS Josep Prous RUSTIKSTUDIO dia 16, de 10:00 h a 20:00 h
  • Gasicpainter dia 21, de 10:00 h a 20:00 h
  • Xavi EDGE dia 29, de 17:00 h a 20:00 h
  • Anna Silveria dia 26, de 10:00 h a 14:00 h.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.