Lo Submarino Summer Fest portarà aquest juliol a Reus les actuacions de Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit

Lo Submarino Summer Fest portarà aquest juliol a Reus les actuacions de Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit

L’aforament de Lo Submarino Summer Fest estarà limitat a 800 persones per cada dia del festival i se seguiran totes les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis per la Covid-19, com l’obigatorietat de la mascareta durant els concerts

Reus viurà del 23 al 26 de juliol, la primera edició de Lo Submarino Summer Fest, una programació musical de primer nivell que portarà al recinte del Parc de Sant Jordi les actuacions de quatre grups de primeríssima fila dins el panorama musical català: Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit, en una iniciativa de la promotora reusenca Produccions Submarines, que té el suport de l’Ajuntament de Reus.
Les entrades per les quatre actuacions es posen avui a la venda exclusivament a través de la plataforma Entradium (www.entradium.com) i el web www.losubmarino.com amb preus que van dels 12 als 28 euros. L’aforament de Lo Submarino Summer Fest està limitat a 800 persones cada dia i està previst que se segueixin tots els protocols de seguretat en aquest tipus d’esdeveniments per evitar possibles contagis de la Covid-19.

Tots els assistents als concerts tindran el seient prèviament assignat i no es podran moure d’aquest seient durant l’actuació, a excepció de si volen fer servir el servei de bar, que ho hauran de fer en cadires i taules que hi haurà en un espai a tocar de la platea. Per aquest motiu, es recomana comprar prèviament les entrades a través de la web d’entradium.com i losubmarino.com. Les portes del recinte del Parc de Sant Jordi de Reus s’obriran dues hores abans per garantir l’accés del públic de forma esglaonada. Abans del concert hi haurà música ambiental i el servei de bar estarà obert. La platea estarà dividida en quatre sectors i durant el concert serà obligatori l’ús de la mascareta.

Aquesta iniciativa de Produccions Submarines planteja diversos objectius, segons ha explicat Víctor Bladé, un dels responsables de la
productora. “Volíem que a la ciutat de Reus i a les comarques de Tarragona el públic pogués gaudir d’una programació de primer nivell, un cop tots plegats comencem a viure amb una certa normalitat. També es buscava un cartell de gran qualitat artística i que sigui capaç d’atraure públic de la ciutat i també d’altres localitats de la Costa Daurada o que estiuegen a les nostres contrades”, ha assenyalat Bladé que també ha afegit que la voluntat de Produccions Submarines amb aquesta iniciativa és un “granet de sorra més per ajudar a subsistir al món de la música en directe en moments de grans dificultats”.

El disseny de la programació s’ha fet buscat un equilibri d’estils i que fos interessant per a tot tipus de públic. Així, aquesta primera edició
de Lo Submarino Summer Feest oferirà un dels grans clàssics del rock català dels últims 25 anys com és Sopa de Cabra (divendres 24 de juliol a les 22h) que estrenarà el seu nou disc ‘La gran onada’ a les nostres comarques amb aquesta actuació; un concert del nou disc de
Manel (dijous 23 de juliol a les 22h) ‘Per la bona gent’ que enguany havia de ser una de les grans apostes de l’estiu amb presència a tots els grans festivals dels Països Catalans i de bona part de l’Estat; un dels referents de la música de mestissatge amb Doctor Prats (dissabte 24 de juliol a les 22h) i també l’oportunitat pels més petits de la casa d’un concert del Pot Petit (Diumenge 25 de juliol a les 19h), una formació amb milers de seguidors i que fa uns mesos va omplir en tres funcions consecutives el Teatre Fortuny de Reus. Els grups locals Plombiers i Radio Reggae també actuaran al festival. Els primers ho faran obrint per Manel i els segons tocaran abans de l’actuació de Doctor Prats.

PROTOCOLS DE SEGURETAT

El festival seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

 • Es procedirà a la desinfecció diària de tots els espais.
 • A l’entrada del recinte hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament del recinte complirà la normativa de seguretat requerida.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
 • Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa dels concerts La informació estarà únicament disponible en línia.
 • S’habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.
 • L’ús de la mascareta serà obligatori durant les diverses actuacions programades.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
 • Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. En cas contrari, no es garanteix el seient escollit en el moment de la compra.
 • Les portes del Parc de Sant Jordi obriran 2 hores abans per facilitar l’entrada i l’acomodació del públic.
 • Recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.