L’obra del pintor Carles Pujol a la Torre Vella de Salou fins al 28 d’agost

L’obra del pintor barceloní Carles Pujol ja es pot admirar a la Torre Vella de Salou (c. Arquebisbe Pere Cardona, s/n), fins al 28 d’agost.

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha visitat la nova exposició, que es troba oberta de dilluns a dissabte, de 18 a 21 h; diumenges i festius, tancat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “a través del dibuix i la pintura, i mitjançant la geometria, l’artista ens explica els conceptes abstractes de l’espai i el temps”. Granados també ha animat la població, resident i visitant del municipi, a gaudir de dita exposició, ja que “és una molt bona oportunitat de descobrir uns treballs de gran qualitat”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assegurat que “aquesta mostra és un gran exemple del treball que es realitza des de l’àrea per apropar l’univers artístic a la nostra ciutadania”; i, en aquest cas, “ens trobem amb una obra molt recent, que ha triat Salou com a primer lloc on exposar-se i des d’on fer-nos arribar la seva admirable perfecció”.

També han assistit a la visita els regidors/es de l’Equip de Govern Julia Gómez i Hèctor Maiquez.

Cal recordar que l’entrada per veure l’exposició és gratuïta, però l’aforament és limitat, per tal de garantir les mesures sanitàries establertes per fer front a la COVID-19. Per qualsevol consulta, es pot trucar al telèfon 977 38 32 35.

La Torre Vella va ser ordenada edificar l’any 1530 per l’arquebisbe de Tarragona Pere de Cardona, per tal de protegir aquest punt de la costa de les incursions pirates.

Actualment, la Torre Vella és un centre cultural dedicat, principalment, a exposicions d’art. Acull, també, el Museu de l’Esmalt Contemporani, el qual disposa d’un fons d’esmalts del segle XX, d’autors d’arreu del món.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.