L’Obra Social “La Caixa” patrocina Lots de lectures obligatòries a la Biblioteca de Cambrils

L’Obra Social “La Caixa” patrocina Lots de lectures obligatòries a la Biblioteca de Cambrils

Les lectures obligatòries dels centres educatius de Cambrils rebran un patrocini de “La Caixa” durant el proper curs

La Biblioteca de Cambrils aposta fermament per la lectura com a eina transformadora de la societat ja que afavoreix l’aprenentatge, la convivència i el  creixement personal, intel·lectual i social, i vol col·laborar amb altres agents que també hi treballen com els centres educatius del municipi.

Al setembre de 2013 va iniciar un Pla de lectura per promoure l’adquisició de l’hàbit lector i incrementar els índexs de lectura, mostrant els beneficis que se’n deriven. Ara vol avançar en aquesta direcció i facilitar a aquelles famílies, que tenen dificultats econòmiques i s’adrecen a la biblioteca buscant solucions, la possibilitat d’accedir als llibres de lectura obligatòria, que els centres educatius marquen en cada curs escolar, i dels quals no pot oferir Lots per manca de recursos pressupostaris.

La biblioteca com a equipament públic de servei voldria garantir l’accés democràtic i sense discriminacions a l’educació i per aquest motiu es va adreçar a La Caixa presentant un projecte que propiciés la compra dels esmentats lots ja que així també compliria una funció social i d’ajut a les famílies.

El projecte presentat ha estat aprovat per la Caixa que atorga una subvenció de 3500 € per a la compra dels citats Lots que seran prestats per la biblioteca.

Recordem a més que la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils recull el testimoni de la Biblioteca de l’Obra Social “la Caixa”, inaugurada el 31 de gener de 1956 a la Plaça Marianao 1, baixos, i que va ser la primera biblioteca pública de què va disposar el municipi i que complia també una funció social.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.