L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació es dona a conèixer a l’Espai de l’Estudiant

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus compten amb una àmplia oferta formativa reglada que promou la professionalització de l’alumnat a través dels cicles formatius de grau superior que ofereixen. En total, 11 estudis de diferents àmbits del món de l’art i el disseny que capaciten l’alumnat i l’impulsen a fer del seu talent la seva professió. Un any més, els dos centres educatius de la Diputació participen a l’Espai de l’Estudiant de Valls, que enguany se celebrarà a partir del 3 de maig en format virtual.

Des dels centres s’han programat 5 sessions informatives en línia i obertes a tothom per donar resposta a les persones interessades a cursar estudis reglats en Arts Plàstiques i Disseny a la demarcació de Tarragona el curs 2021/22. Tindran lloc des 3 de maig fins al 7 de maig, a les 10 hores, amb una durada de 50 min. Les sessions estan obertes a tothom. Els interessats s’han d’inscriure a través del web de l’Espai de l’Estudiant: www.espaiestudiant.cat.

La primera sessió, prevista per dilluns, comptarà amb la participació del diputat delegat dels centres d’ensenyament de la Diputació, Jordi Cartanyà, així com dels directors de les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i Reus, Dani Uzquiano i Quim Vilafranca, respectivament. Dimarts i dijous se centraran a aprofundir en l’oferta formativa que ofereix el centre de Reus i dimecres i divendres es dedicarà als cicles que s’imparteixen a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix set cicles formatius de grau superior: Gràfica InteractivaAnimacióGràfica PublicitàriaIl·lustracióFotografiaArts aplicades al mur i Joieria artística. L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) ofereix els cicles formatius: Videojocs i entorns virtualsArquitectura EfímeraProjectes i Direcció d’obres de decoració i Infografia 3D. Tota la informació de al web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.