LOTTE Energy Materials arriba a Mont-roig del Camp

L’empresa tecnològica sud-coreana LOTTE Energy Materials manté la seva aposta per instal·lar a Mont-roig del Camp la primera fàbrica de components per a bateries del grup a Europa i augmenta els objectius previstos inicialment per aquest projecte.
Després d’adquirir Iljin Materials aquest passat març, LOTTE Energy Materials continua treballant en la proposta i accelera el procediment per posar-la en marxa. En aquest sentit, s’ha incrementat la inversió que pot arribar a superar els 600 milions d’euros.
La companyia sud-coreana és una de les úniques del món que es dedica a la fabricació de làmines ultrafines de coure per a la fabricació de bateries de liti per vehicles elèctrics i productes electrònics. Aquestes làmines, també anomenades elecfoil, tenen un gruix d’ aproximadament entre 10 i 16 vegades menys que un cabell humà. La planta de producció d’uns 290.000m² projectada al polígon dels Comellarets de Mont-roig del Camp inclourà la fàbrica, les àrees d’emmagatzematge i l’edifici tècnic. A més, el complex industrial comptarà també amb un macroparc fotovoltaic que permetrà l’abastiment de la mateixa d’energia renovable. La planta crearà uns 200 llocs de treball en una primera fase i la fàbrica del Baix Camp tindrà una producció anual estimada de 25.000 tones, la major part destinada al mercat europeu.
El projecte de Mont-roig del Camp forma part de l’aposta estratègica de LOTTE Energy Materials a Europa i en els propers mesos es podran veure els primers avenços en el mateix.
LOTTE Energy Materials, companyia subsidiària de Lotte Chemical, té previst augmentar la capacitat de producció mundial de làmines de coure fins a 230.000 tones anuals al 2027, des de les seves bases operatives de Malàisia, Espanya i els Estats Units. Al mateix temps, Lotte Group, conglomerat de venda al detall a productes químics al qual pertanyen ambdues companyies, ha presentat un pla per transformar
els seus negocis químics en un model basat en energia neta i preveu invertir més de 4 trilions de wons, aproximadament 2.700 MEUR, en aquest procés des d’ara i fins l’any 2030.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.