Ludoteca “genial” al Gaudí Centre en el marc de la campanya de Nadal

L’Agència de Reus Promoció torna  organitzar per a aquestes festes de Nadal  el servei de ludoteca, sota el nom de “Ludoteca Genial al Gaudí Centre», recuperant així l’activitat que es va iniciar al 2017 i que ha tingut molt bona acollida entre els usuaris.

Des de Reus Promoció es programen aquests tallers amb la finalitat que l’espai s’obri als més petits, al mateix moment que se’ls convida a endinsar-se al món de Gaudí i del Modernisme.

L’activitat està pensada per a nens i nenes de 4 a 12 anys, i s’aplicaran les mesures Covid, com el rentat de mas amb gel hidroalcohòlic a l’entrar i l’ús de la mascareta obligatòria a partir dels 6 anys i es recomana també per als menors de 6 anys.

Les dates programades són: 23, 24, 27, 28, 29, 30 de desembre, el 3 i 4 de gener. Horari: de 10:00 h a 11:30 h i de 12:00 h a 13:30 h.  Al matí 2 sessions i a la tarda una sessió: de 17:00 h a 18:30 h

Els dies 31 desembre, 2 i 5 gener només en horari de matí.

L’entrada té un preu de 4 euros i la capacitat màxima és de 25 infants, limitat a un taller per dia i infant. Les entrades es poden adquirir a ticket.reusturisme.cat, i també s’han repartit invitacions als comerços de la ciutat que col·laboren en la campanya de Nadal “Reus Un Nadal amb Geni».

Per més informació es pot trucar al 977 010 670.

Els tallers són un servei que s’ofereix als pares i mares que durant aquests dies de vacances poden deixar durant una hora i mitja els seus fills al Gaudí Centre on, acompanyats per educadors realitzaran manualitats relacionades amb el Nadal, Antoni Gaudí i el Modernisme, .

Abans de la realització de cada taller, l’educador explicarà la maqueta que ha inspirat el taller i així coneixeran de primera mà les tècniques emprades per Gaudí ens les seves obres.

En total s’han programat 4 tallers educatius diferents i s’hi treballarà la llum i el color, l’art i la forma i la tècnica del geni.

Els tallers previstos són els següents:

  • Barrets modernistes: Ens farem un barret a partir dels models modernistes que ens podrem posar durant les festes de Nadal. A la maqueta de la Casa Batlló i del Palau Güell ens imaginarem  com eren els propietaris d’aquestes cases, com era la  burgesia i la moda a partir d’imatges de l’època.
  • Els Sols de Gaudí: El Nadal té lloc durant el solstici d’hivern i el sol és un dels elements cabdals en l’obra de Gaudí, per la llum i els colors. A la maqueta del Park Güell coneixerem el seu sol i els grans medallons de trencadís de  a sala la sala hipòstila. A partir d’aquí, realitzarem un Sol que ens pot servir per les nostres decoracions nadalenques
  • Fanalet Vitralls: Els fanalets són un element característic de les Festes de Nadal. Nosaltres els farem un a partir dels motius de les vidrieres modernistes, com les que protagonitzen la nau central de la Sagrada Família.
  • Estampacions Postals: La ceràmica modernista es caracteritza per la repetició i el gir per a crear motius infinits. Amb el panot Gaudí com a mostra, crearem el nostre propi model amb motius nadalencs que després estamparem sobre paper i que ens servirà com a decoració o postal nadalenca.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.