El MAMTPedagògic Box apropa les obres del Museu d’Art Modern de la Diputació a les escoles de la demarcació

MAMTPedagògic Box

És la principal novetat de les activitats educatives que ofereix als centres educatius per al curs 2017-2018.

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) s’apropa encara més a les escoles amb el “MAMTPedagògic Box. El museu a les teves mans”. Es tracta d’una eina dissenyada especialment per a la comunitat educativa, que dóna a conèixer les col·leccions del MAMT a través d’activitats específiques perquè alumnes de les etapes d’infantil i primària les treballin al centre escolar. La primera capsa estarà dedicada al Tapís de Tarragona, realitzat l’any 1970 per Joan Miró i Josep Royo, i inclourà un conte de Rat Cebrián amb il·lustracions d’Armand, creat especialment per a l’ocasió.

MAMTPedagògic Box Aquesta és la principal novetat de les activitats educatives que ha preparat el MAMT de cara al curs vinent, donada la creixent demanda de centres que volen visitar el museu. Aquest dilluns han presentat la programació davant d’una setantena de professionals de l’educació del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. La trobada també ha servit per intercanviar impressions i suggeriments de tots aquells qui han participat en les activitats realitzades enguany. Durant el 2016, més de 4.000 escolars van visitar el MAMT de la mà del Museu Pedagògic.

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona inicià el MAMT Pedagògic l’any 1991 amb la missió de difondre i donar a conèixer les seves col·leccions a partir de les diferents propostes i activitats dissenyades per aprendre a mirar i a conèixer millor les obres i els artistes del Museu. Després d’anys d’intens treball, el MAMT es consolida com un referent per als centres educatius de la demarcació en matèria artística. En aquest sentit, assessora docents i escolars en l’elaboració dels seus estudis curriculars i impulsa activitats que els permeten propiciar processos creatius mitjançant el contacte amb les obres d’art, amb l’objectiu de millorar la seva capacitat de creació i apreciació artística.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.