Manteniment del camp de futbol municipal de Mas Iglesias

L’Ajuntament de Reus, a través de Reus Esport i Lleure, està portant a terme aquest dies tasques de manteniment i millora de les instal·lacions del camp de futbol municipal de Mas Iglesias. Aquesta intervenció, que suposa tota una posada a punt de la instal·lació, forma part del pla de millora de les instal·lacions esportives municipals qu e es va presentar el passat mes de setembre i que suposa la inversió de 100.000 euros a les onze instal·lacions esportives que gestiona Reus Esport i Lleure.

Les feines es van iniciar el passat 30 de gener amb la neteja del paviment exterior i partir del 5 de febrer van començar les resta de tasques que comprenen, a més d’intervencions de manteniment de les instal·lacions, la incorporació de millores com la instal·lació de llums leds per a una il·luminació més eficient i menor consum elèctric i la millora dels vestuaris amb feines de paleta i fontaneria per millorar les dutxes i la instal·lació d’aigua calenta sanitària.  

Altres actuacions que s’estan portant a terme són:

– Canvi de les 42 xarxes de protecció del perímetre del terreny de joc. Les noves xarxes s’han fabricat per trams individuals i s’han adaptat solucions de subjecció per poder substituir més fàcilment els trams que es vegin afectats pel desgast.

– Revisió dels diferents elements esportius: porteries, xarxes, línies de jocs i punts de penal, protectors, banquetes de jugadors, etc…

– Revisió de jocs infantils i mobiliari exterior: revisió d’elements de jocs per garantir la seguretat en el seu ús i repintat i envernissat.

– Revisió de la grada i reposició de seients malmesos.

– Execució de feines de paleta als espais exteriors del terreny de joc.

– Revisió de la tanca perimetral del recinte.

– Revisió de canals i baixants de pluvials

– Execució de diverses feines de serralleria en espais interiors i exteriors com revisió de tancaments i portes corredisses, i la substitució d’elements per altres d’antivandàlics.

– Fontaneria: instal·lació de vàlvules de tall i elements que milloren el seu manteniment.

– Electricitat: revisió i canvi de fluorescents a diversos punts.

– Jardineria: poda d’arbrat, revisió del reg de jardineria, retall d’arbusts i enfiladisses, etc…

– Tasques de pintura de parets exteriors d’edificis i murs del perímetre

– Reposició de la cartelleria i senyalètica.

En el marc del pla de millora de les instal·lacions esportives municipals ja s’han portat a terme actuacions a l’Estadi Municipal i als polilleugers. La propera intervenció es farà al camp de futbol municipal de la Pastoreta.  Actualment Reus Esport i Lleure gestiona 11 instal·lacions esportives: 5 pavellons, 5 camps de futbol (que suposen 11 terrenys de joc de gespa) i les piscines municipals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.