Marc Jardí (Institut Salvador Vilaseca de Reus) guanya el TRiCS Talk 2019

Marc Jardí García, de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus, ha estat el participant més votat de la quarta edició del TRiCS Talk, el certamen que premia el Treball de Recerca procedent del Fòrum TRiCS més popular de la xarxa.  “L’oli de ginebre: passat i present” és el títol del seu treball, el qual ha aconseguit gairebé 6.000 vots.

El canal de YouTube de l’Associació Empresarial Química de Tarragona ha estat l’encarregat d’albergar els vídeos dels setanta participants del TRiCS Talk d’aquest any que, juntament amb la plataforma de votacions de Tarragona Digital.

L’entrega del premi s’ha celebrat aquest dimecres a la seu de l’AEQT de la mà de Juan Pedro Díaz, Gerent de la mateixa associació i Rafael Muñoz, Inspector en Cap Adjunt del Departament d’Ensenyament, així com Manel Castaño, director del Centre de Recursos Pedagógics del Tarragonès. El guanyador ha recollit el premi, que consisteix en un Ipad, acompanyat de la seva família i de la tutora del treball.

El TRiCS Talk és una iniciativa que sorgeix del Fòrum TRICS, un projecte educatiu organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i impulsat per l’Associació Empresarial Química de Tarragona que compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest permet reunir alumnes de tot el territori amb l’objectiu d’intercanviar idees, impulsar les habilitats comunicatives dels estudiants i obtenir orientació i informació sobre els estudis universitaris entre d’altres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.