Mare Nostrum Cup Bàsquet ’Ciutat de Reus’

Mare Nostrum Cup Bàsquet ’Ciutat de Reus’

Coincidint amb les dates de la Setmana Santa, concretament del 26 al 28 de març, se celebra el 8è Torneig Mare Nostrum Cup Bàsquet. En aquesta edició, el torneig pren el nom de “Ciutat de Reus” .

Aquest torneig abasta totes les categories de formació d’aquest esport, tant en femení com en masculí. Les categories en competició seran:
– PreMini
– Mini
– PreInfantil
– Infantil
– Cadet
– Júnior

Per l’actual edició s’han inscrit un total de 204 equips, representant un volum de més de 2.500 participants, essent la quantitat de partits a disputar de 430. Les procedències de les jugadores-jugadors són diverses: de la pròpia demarcació, de Barcelona, Girona, Lleida, Madrid, Euskadi i es manté la internacionalitat del torneig amb la presència aquesta edició del Basket Gènova.

Tota aquesta gran concentració d’equips no seria possible sense el patrocini de: Cambrils Park Resort, Hotels 4R i la companyia Daurada Bus. Tanmateix, es compta amb el suport
dels Ajuntaments de Reus i Salou, i gaudint novament del suport logístic de la representació territorial de la FCBQ . Per segon any consecutiu, també podrem comptar
amb la col·laboració de l’Acadèmia Audie Norris.

Esperem que aquesta edició sigui un èxit tal i com ho han estat les anteriors i us convidem a assistir i gaudir dels diversos partits que se celebraran. Una mostra més del planter del bàsquet i de la dinàmica d’aquest esport.

www.marenostrumcup.com

Mare Nostrum Cup Bàsquet ’Ciutat de Reus’

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.