Mas Carandell enceta oferta formativa per a persones treballadores en actiu

Des d’aquesta setmana Mas Carandell amplia l’oferta amb una nova línia de formació professional, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, entitat que promou la formació continuada a les empreses.

Es tracta d’un total de nou cursos, que Mas Carandell ha programat des d’aquest mes de desembre i fins el novembre de 2022, adreçats prioritàriament a persones treballadores en actiu, en situació d’ERTO i a professionals autònoms.

Per Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació, aquesta oferta és un molt bon recurs per a professionals i empreses, perquè potencia la innovació i la gestió a interna, amb eines indispensables actualment com la visibilitat i posicionament web, la implementació interna de la FP DUAL i, molt important, els equips de persones a l’organització. 

El primer curs que s’iniciarà és el de Community manager, que amb una durada de 50h i un horari de tarda vespre de dilluns, dimecres i divendres (per afavorir l’accés de les persones que treballen), començarà el proper dimecres 22 de desembre, per seguir les classes a partir del gener i fins mitjans de febrer.

La resta d’oferta es concreta en les següents accions: Resolució de conflictes, Habilitats de comunicació, Gamificació: aplicació a les empreses, Nòmines i Seguretat Social II, Posicionament web SEO/SEM, Gestió de recursos humans, Formació per a tutors/es d’empresa i el d’Analítica web i pla de màrqueting digital.

Tota l’oferta té la inscripció oberta i es pot consultar a l’enllaç https://ja.cat/mqeHh , des d’on també es pot realitzar la inscripció. La selecció d’alumnes de cada curs es farà per rigorós ordre d’inscripció, sempre que s’acompleixin els requisits d’accés, així com atenent les prioritats de col·lectiu que venen determinades per normativa.

Aquestes accions són cofinançades pel Consorci de Formació Continua de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal. I s’afegeixen a l’amplia l’oferta de formació a mida i de perfeccionament que s’ofereix des de la Fundació IMFE Mas Carandell, totalment bonificable per la Fundae.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.