Mas Carandell organitza el cicle de xerrades ‘Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus’

Mas Carandell inicia el proper dimecres, 28 de setembre, el cicle de xerrades ‘Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus’, amb el doble objectiu de visibilitzar diversos sectors professionals locals com a opcions reals d’ocupació, i de donar a conèixer les ofertes de feina que tenen dificultats de cobrir.

El cicle, en el que participaran professionals amb experiència empresarial referents de cada àmbit, s’adreça a persones en atur que busquen ocupar-se i també a persones treballadores que cerquen una millora d’ocupació, bé perquè volen fer un canvi cap a altres sectors i reorientar la seva carrera, bé perquè cerquen millorar les seves condicions laborals.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, explica que “la iniciativa sorgeix arran de les visites que l’equip d’agents d’ocupació i desenvolupament local de Mas Carandell porta a terme a les empreses, col·legis, gremis i associacions professionals de la ciutat i del Camp de Tarragona. En aquestes trobades s’ha vist la necessitat de donar a conèixer i posar en valor determinats sectors professionals, i també s’ha copsat la dificultat d’alguns per trobar persones amb el perfil adequat per treballar-hi”.

De moment s’han programat tres xerrades d’àmbits professionals diferenciats. Seran els dimecres de 12 a 14 hores i tindran format presencial a Mas Carandell, tot i que si es prefereix, es podran seguir virtualment via Zoom.

La primera sessió serà el 28 de setembre, i versarà sobre el sector alimentari i la venda al detall. En aquesta ocasió intervindran:

– Carles Borrull, president del Gremi provincial de carnissers i xarcuters, i propietari de Casa Borrull

– Xavier Pàmies, propietari del Forn Sistaré

– Ildefons Vidal, president de l’Associació de paradistes del Mercat central, i propietari de la parada Pesca salada Vidal

– Daniel González, de la parada de fruita i verdura ecològica, El Maset

– i Esther Vall, de la parada de menjar cuinat casolà Casa Pladevall

La segona xerrada, serà el 5 d’octubre i anirà sobre professionals independents, i la  tercera, enfocada al sector industrial, s’ha programat pel 19 d’octubre. A hores d’ara ja han confirmat la seva participació en les sessions el president del Gremi de fusters i ebenistes del Baix Camp, Josep M Cogul, propietari de  Fusteria Cogul; el president del Gremi d’instal·ladors del Baix Camp, Joan Garcia; així com la representat de l’empresa de jardineria Q Verd XXI Jardiners, Gisela Andrés.

L’accés és lliure prèvia inscripció a cada xerrada, la qual es pot realitzar a Mas Carandell, o bé, a través de l’enllaç https://ja.cat/h3FqL. Aquest cicle és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.