Mas Carandell participa a la 13a Fira Internacional d’Empreses Simulades amb PROCAMP, l’empresa del programa formatiu SEFED

Mas Carandell participa a la 13a Fira Internacional d'Empreses Simulades amb PROCAMP

PROCAMP, l’empresa simulada del programa SEFED de Mas Carandell, participa amb un estand a la 13a Fira Internacional d’Empreses Simulades que tindrà lloc a Fira de Barcelona del 14 al 16 de març. L’objectiu de l’esdeveniment és que alumnes dels programes formatius que utilitzen la simulació d’empreses amb finalitats educatives, posin en pràctica la part més comercial dels coneixements adquirits durant la seva formació.

L’alumnat del SEFED de Mas Carandell, programa de qualificació de professionals de l’administració i gestió, representarà a PROCAMP en aquest esdeveniment, l’empresa simulada de Reus amb més de 20 anys de trajectòria, dedicada a l’elaboració i distribució de productes del camp. Sota el rol fictici d’agents comercials, aquestes persones difondran i comercialitzaran els productes de PROCAMP en el context d’un mercat internacional simulat que enguany arriba a les 69 organitzacions expositores.

Simular casos reals
El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, explica que comptar amb aquesta diversitat d’activitats comercials i entrar en contacte amb la potencial clientela, permet una comercialització molt similar a la real. Així és possible posar en pràctica competències professionals com la negociació de compra-venda de tot tipus de producte o servei, l’aplicació de coneixements de comerç exterior i la pràctica de l’anglès, entre d’altres aspectes aplicables de la formació rebuda durant el curs.

Pràctiques en empreses reals
Actualment el programa SEFED permet obtenir el Certificat oficial de professionalitat de nivell 2 d’Activitats de Gestió Administrativa, i inclou un període de pràctiques en empreses reals del terrtori. Mas Carandell l’ofereix des del 1995 en col·laboració amb la Fundació INFORM, entitat impulsora del programa a Catalunya i l’Estat espanyol, i que a la seva vegada és membre de la Xarxa internacional d’empreses simulades Europen-Pen International, que compta amb més de 8.000 empreses simulades en 42 països.

Al certamen d’aquest any hi participen, com expositores, un total de 69 empreses simulades. Donat que recentment el Programa SEFED ha celebrat els seu 30è aniversari, en el marc d’aquesta fira es presenta l’estudi Programa SEFED 30 anys, sobre l’impacte d’aquest programa de formació professionalitzadora, a càrrec del sociòleg Oriol Homs.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.