Mas Pintat programa l’activitat “Fem Rusc” d’aquest 2020

Mas Pintat, l’espai de suport a les famílies i que depèn de la Regidoria de Salut i Ciutadania, inicia aquesta setmana les activitats previstes per a aquest 2020 de la proposta “Fem Rusc”, que forma part dels diferents eixos de treball del centre.

“Fem Rusc” està pensat com un programa que conté art, literatura i jocs de taula en família. Es portarà a terme els dimecres de 17:30 h a 19:00 h i s’adreça a infants entre els 4 i i els 9 anys acompanyats d’una persona adulta que també participarà en l’activitat gratuïtament.

“Fem Rusc” ofereix a les famílies un espai on poder compartir una estona lúdica envoltada de l’art,  la literatura i contes i els jocs de taula.  Aquest programa obre un nou ventall d’edats d’infants entre 4 i 9 anys que fins ara no s’havia contemplat a Mas Pintat. Un espai on les famílies podran compartir un moment tranquil i d’oci i amb una doble vessant d’aprenentatge i lúdica. El cicle “Fem Rusc” inclou les següents propostes pels pròxims mesos:

  • Jocs de taula: el 12 de febrer, 15 d’abril, 14 d’octubre i 16 de desembre. Jocs d’arreu del món. Cooperatius, competitius, d’equip i individuals, jocs curosament escollits perquè tothom es diverteixi al voltant d’una taula, sense pantalles, ni bateries, ni wifi. De la mà de Marc Micheo, expert en jocs de taula i de circ, que endinsarà als participant en el coneixement d’aquest joc com a recurs pedagògic per a les llars d’una manera lúdica i educativa.
  • Art en família: el 4 de març, 22 d’abril, 21 d’octubre i 2 de desembre. S’ha programat per modelar, dissenyar, pintar, dibuixar amb tot tipus de materials que convidin a la imaginació, la creativitat amb un enfoc lúdic i d’aprenentatge en família. Impartit per Carolina Escoda, mestra i artista, amb un ampli bagatge en la formació en les arts plàstiques a la ciutat a diversos centres educatius.
  • Literatura i contes: el 26 de febrer, 18 de març, 20 de maig i 18 de novembre. La biblioteca sobre rodes es desplaçarà a Mas Pintat per realitzar una activitat de lectura i contacontes, acompanyat de la possibilitat de fer préstecs i reserves de documents, consultar el catàleg i fer-se el carnet. Una proposta de la Biblioteca Central Xavier Amorós i el Servei Municipal de Bibliotques per fomentar la pràctica de la lectura al servei de la ciutat.

Aquestes activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades a un màxim de 14 infants acompanyats per sessió. Les inscripcions es poden fer mitjançant correu electrònic a maspintat@reus.cat o bé trucant per telèfon al 977 010 057.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.