Mas Pintat tanca el curs amb més d’un centenar de participants setmanals

Mas Pintat el centre de suport a la infància i a les famílies de Reus, celebra aquest dijous, 6 de juny a les 17:30h, el darrer dia de tallers i espais familiars, amb un concurs de postres per a tots els participants d’aquest darrer curs. Un centenar de families han participat cada setmana durant aquest curs 2016-2017 de les activitats de Mas Pintat. Enguany, aquest equipament ha celebrat el seu novè aniversari.

En concret, des d’octubre de 2016 fins al juny de 2017, més de 300 famílies s’han inscrit als espais familiars i sobre unes 1.000 persones han participat de les activitats organitzades en aquest centre, entre les quals s’inclouen, a més dels espais familiars, xerrades i altres activitats. Enguany, destaquen el programa de Familia i ciutat educació compartida, diades internacionals i associacions familiars que realitzen les trobades setmanals. Un gran nombre d’usuaris ha augmentat considerablement respecte a l’any passat.

Actualment, Mas Pintat compta amb un web maspintat.reus.cat que facilita i visibilitza les activitats i programes del centre i d’altres de caire familiar.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.