Mellado & Cardoner Prevenció 2007, SL 10 anys al vostre servei

Mellado & Cardoner

Mellado & Cardoner SL és un Servei de Prevenció de Riscos Laborals Aliè, Acreditat per l’Autoritat Laboral de Tarragona amb el número SP-011-T per prestar els seus serveis, en el camp de la prevenció, tant a les empreses a nivell nacional com a autònoms.

Coincidint amb el 10è aniversari s’adrecen a una nova ubicació ampliant les instal·lacions i agrupant en el mateix centre el servei de revisions mèdiques i les aules de formació.

Aquesta llarga trajectòria en el sector aconsegueix que les seves empreses no només compleixin formalment amb el que exigeix la normativa de prevenció de riscos laborals, sinó que executin amb la màxima qualitat que disposa aquesta normativa.

Els seus serveis inclouen tot tipus d’activitats pre ventives com el disseny i aplicació d’un pla de prevenció, avaluacions de riscos, plans de seguretat i salut, coordinació en obra, peritatges, tramitació per la inscripció al REA…

Un altre dels serveis importants de Mellado & Cardoner és a nivell formatiu, ofereix diversos cursos entorn a la prevenció de riscos laborals. Sent empresa acreditada per impartir cursos i bonificar-los a traves de FUNDAE.

Els autònoms també poden beneficiar-se, i molt, dels seus serveis ja que l’ajuden a complir amb tota la normativa legislativa en aquest àmbit i ho fa en només una única cita.

Mellado&Cardoner

Mellado & Cardoner Prevenció 2007, SL

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.