Menja’t el mercat

«Menja’t el Mercat» és una festa gastronòmica on els paradistes del Mercat Central t’ofereixen els seus millors productes en forma de tapa. Enguany la festa arriba a la 7a edició.

De 18:30 h a 23:00 h. Degustació de tapes a les parades del mercat (2 euros per tapa i 1,50 euros per beguda)

Cada any, el Mercat Central organitza diverses activitats per acompanyar la degustació de tapes. Enguany s’han programat tres actes diferents pensats per a públics de totes les edats.

  • De les 18 h a les 20 h. «Juguem? Taller de jocs gegants». A l’exterior del mercat, amb el Circ de les Musaranyes. Aquest taller està format per nombrosos jocs gegants que s’¡nstal·laran a l’exterior del Mercat, concretament davant de la façana principal, al carrer de Sant Joan, i a les dues façanes laterals. L’objectiu d’aquests jocs ideats pel Circ de les Musaranyes és provar la destressa de nens i grans i passar una bona estona.
  • De les 18:30h a les 19:30h. «Taller de cuina familiar». A la parada d’activitats del mercat, amb Con eSe de Salud. Aquest espai d’educació nutricional ens proposa un taller per a famílies per aprendre a fer creps integrals farcides de crema de cacau casolana i piruletes de maduixa. Després d’aprendre a fer-ho, els assistents podran tastar els dos plats i s’emportaran les receptes a casa.
  • A les 19:30h. Cercavila de cançó improvisada. Amb professors i alumnes de cançó, rumba i guitarra de l’Aula de Sons. Els professors i alumnes de de cançó, rumba i guitarra de l’Aula de Sons, l’Escola de Música Tradicional, faran un cercavila entre les parades del mercat. Mentre cantin i toquin, aniran improvisant versos cantats. Així, a cada parada li dedicaran una glosa feta a mida, elogiant les qualitats i virtuts del seu negoci i amb dret a humor, cuixa i picaresca. Com els productes del mercat tot serà de proximitat, fresc i a mida del client.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.