‘Menja’t el Pàdel’

L’Associació d’Empresaris Hotelers (AEH) de Reus, el Tomb de Reus i les regidories d’Esports i de Promoció de Ciutat han presentat la campanya “Menja’t el Pàdel”, nascuda per aglutinar l’oferta gastronòmica de la ciutat durant les competicions Open Pro Padel i World Padel Tour, i així promoure l’estada i el consum a la capital del Baix Camp abans i després dels partits. 

Ambdues competicions portaran a la ciutat del 10 de març al 2 d’abril, milers de persones, i ni les entitats ni l’administració, han volgut deixar passar l’oportunitat de facilitar als visitants el coneixement i gaudi als restaurants de la ciutat, oferint-los un directori amb 50 restaurants i diverses promocions gastronòmiques que els establiments adherits han preparat per a l’ocasió.

Durant la presentació de la campanya, Pep Cuerba Domènech, regidor d’Esports, ha manifestat “l’oportunitat que aquesta iniciativa representa per a la projecció de la ciutat des de l’àmbit esportiu i turístic”. Per la seva banda, Víctor Perales, president de l’AEH Reus, ha ressaltat l’èxit d’haver aglutinat en poc temps a cinquanta restaurants”. Com a nou president de l’entitat, ha agraït l’acollida “per continuar sumant punts per tal que Reus es posicioni gastronòmicament”.

Jacint Pallejà Sedó, president d’El Tomb de Reus, ha recordat que “l’oferta variada que avui promocionem vinculada al pàdel, és present a la ciutat durant tot l’any” i la presentació ha finalitzat amb Montserrat Caelles Bertran, regidora de Promoció de la Ciutat de Reus, que ha remarcat la importància del treball conjunt entre regidories i amb les entitats de la ciutat: “Dies com avui ens encoratgen a continuar treballant amb aquesta coordinació, per seguir construint una marca gastronòmica més potent, coneguda i que arribi a més gent”.

Els restaurants participants, segmentats per tipus de cuina, es poden consultar a la landing page https://aeht.es/jornades-gastronomiques/menjat-el-padel-2023/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.