El Mercat d’intercanvi de disfresses arriba a la 5a edició i es trasllada al Mercat Central

El Mercat d'intercanvi de disfresses arriba a la 5a edició i es trasllada al Mercat Central

El Casal de Joves la Palma organitza el Mercat d’intercanvi de disfresses el proper dissabte 3 de febrer, entre les 10 i les 13h. Aquest any la trobada arriba ja a la cinquena edició i, com a novetat, es trasllada a una parada del Mercat Central de Reus.

Com en les altres edicions, el Mercat d’intercanvi de disfresses s’organitza uns dies abans de la celebració del Carnaval amb l’objectiu de conscienciar i fomentar el consum responsable i oferir a tothom que vulgui la possibilitat de poder aconseguir una disfressa original sense haver de gastar-se diners.

El Mercat d’intercanvi de disfresses es farà aquest any per primera vegada al Mercat Central, concretament, en una parada propera al punt d’informació.

El mercat fomenta l’intercanvi, així que tothom que vulgui una disfressa ha de portar-ne una, que podrà canviar per les que estiguin disponibles a la parada del Mercat Central.

I el mercat continua al Casal de Joves

Tothom que no hagi pogut canviar una disfressa el matí del dissabte 3 de febrer o no hagi trobat el que buscava, també podrà fer-ho entre el 5 i el 9 de febrer al Casal de Joves la Palma.

Cal tenir en compte que per participar al Mercat d’intercanvi s’estableixen unes condicions mínimes que els usuaris hauran de complir: les disfresses o complements a intercanviar o cedir han d’estar nets i en bon estat. Aquest Mercat d’intercanvi és un espai obert a tothom i, en cap cas, es podrà comprar o vendre cap disfressa. L’Ajuntament no es fa responsable de l’estat dels objectes que s’intercanvien.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.