Més de 100 activitats d’estiu a la Conca de Barberà

Colònies, casals de vacances, campus esportius, camps de treball, acampades i rutes són les activitats que les entitats, organismes públics i empreses del sector organitzen tant en equipaments municipals com en instal·lacions juvenils de la Conca de Barberà durant l’època estival i en les quals hi participen infants i joves menors de 18 anys.

Aquest estiu més d’un centenar d’activitats escampades per tot el territori conquenc estan acollint un total de 3.900 participants i més de 550 dirigents (monitors i directors de lleure, tècnics esportius, entre altres).

Totes les activitats estan regulades pel decret 267/2016, de 5 de juliol, d’activitats d’educació en el lleure i esportives en què participin més de quatre menors de 18 anys i que es desenvolupen a Catalunya.

L’Oficina Jove de la Conca assessora al llarg de l’any a les empreses, organismes i entitats per tal de donar compliment al decret. També realitza visites de comprovació del compliment decret, tant a les activitats que es comuniquen a la Direcció General de Joventut com en les que no.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.