Més de 30 projeces s’inscriuen per participar en la incubadora TIC Sensor

Més de 30 projeces s'inscriuen per participar en la incubadora TIC Sensor

La selecció d’admesos a la incubradora TIC Sensor es farà dimecres vinent, 4 de novembre, a les instal·lacions de firaReus

Més d’una trentena d’emprenedors i startups han sol·licitat participar en la Incubadora TIC Sensor, que entrarà en funcionament la setmana del 9 de novembre. En aquesta primera tanda de captació de projectes, els sectors als quals es dirigeixen són molt diversos i van des de l’analítica de dades per a les empreses, fins a l’alimentació i la nutrició, passant per la sostenibilitat, la biomedicina, la comunicació i el turisme, entre d’altres.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i Consellera Delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha valorat el perfil de les empreses presentades “com una mostra de les tendències dels nous perfils professionals i d’alguns dels sectors en creixement de cara al futur, com els relacionats amb la sostenibilitat o l’alimentació i la nutrició”.

Després de recopilar la documentació d’aquests primers inscrits, la setmana vinent se’ls convocarà per tal que un jurat format per 15 professionals del sector TIC pugui valorar els projectes i fer la selecció dels admesos. Aquest procés es farà el dimecres, 4 de novembre, de 16 a 18 h, a les instal·lacions de firaReus. Els criteris de selecció se centraran en el caràcter innovador dels productes i serveis que ofereixen, el grau de definició actual del projecte empresarial, el potencial de mercat global al qual dirigeixen aquests productes i serveis, el potencial de generació d’activitat econòmica i ocupació dels projectes i la solidesa i capacitat de l’equip promotor. Com ha explicat la Consellera Delegada de REDESSA, Teresa Pallarès “no s’ha establert una quantitat màxima d’empreses participants, només es tindrà en compte que es compleixin els requisits anteriorment citats”. El llistat definitiu d’admesos es donarà a conèixer l’endemà del procés de selecció, el dijous dia 5 de novembre.

Les primeres sessions de la Incubadora TIC Sensor es faran la setmana del 9 de novembre, a la sala que s’ha habilitat amb aquesta finalitat a les instal·lacions de Tecnoredessa. En aquest espai s’aniran fent visites personalitzades amb els diferents projectes seleccionats.

La incubadora tecnològica oferirà acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses TIC, que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a fonts de finançament i a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking. Aquest és un projecte que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.