Més de 4,5 milions de passes a la caminada popular #jocaminoacasa

La caminada popular Rutes Reus #jocaminoacasa, amb 1.089 inscrits, ha registrat aquest diumenge més de quatre milions i mig de passes fins a les 14:00h. La proposta, emmarcada dins el programa d’activitats Reus@casa, s’ha impulsat per promoure l’exercici físic i fer que l’agenda no s’aturi, amb la voluntat d’agrair a tots els serveis essencials el seu esforç, professionalitat i responsabilitat. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha posat en valor l’èxit de la proposta i ha afirmat que “hem dedicat les nostres passes a agrair el treball de tots els professionals sanitaris i de serveis essencials, desitjant una ràpida recuperció a tots els afectats pel Covid-19. Gràcies, Reus, per la vostra resposta en aquesta iniciativa, pel vostre entusiasme i civisme. Ens en sortirem”.

Les inscripcions s’han fet fins a pocs minuts abans de la sortida virtual, que ha donat, en un compte enrere a les xarxes socials, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, a les 10 en punt del matí. Dels 1.089 inscrits, el 64,8 % han estat dones. La participació ha estat molt heterogènia, amb gent de totes les edats. Un 28% del total han estat persones d’entre 40 i 49 anys, i la participant de més edat ha estat una dona de 89 anys.

La majoria de participants ha fet entre 2.500 i 5.500 passes, i almenys 72 han superat les 10.000.

Reus Esport i Lleure i Tretzesports, responsables de l’organització, volen agrair a tots els participants la col·laboració i la paciència amb alguns petits problemes tècnics que en alguns moments han col·lapsat el sistema i amb el desig de que molt avia ens retrobem en una caminada Rutes Reus als carrers de la nostra ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.