Mesures de prevenció de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp durant la Fase 1 del desconfinament

Tanatori municipal

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha publicat la nova normativa aplicable als diversos equipaments gestionats per l’empresa municipal a partir d’aquest dilluns, 11 de maig, amb motiu de la flexibilització de les mesures de confinament definides en la fase 1 de la desescalada.

Sales de vetlla del Tanatori municipal: S’autoritza la utilització de les sales de vetlla, amb un límit màxim en cada moment de 10 persones, siguin o no convivents. En el cas de difunts per COVID-19 es manté la suspensió de les vetlles i les cerimònies de comiat fins a nou avís.

Sales de cerimònies del Tanatori i del Crematori municipals: Es permet un aforament de 30 persones a les sales de cerimònies del Tanatori i del Crematori Municipal i -amb caràcter general- s’observaran les recomanacions d’ús de mascareta, desinfecció dels espais, utilització preventiva de gels hidroalcohòlics i distribució normativa dels assistents.

Comiats al Cementiri General o al Crematori municipal: La participació en la comitiva en casos d’enterraments o de comiats per cremació de la persona difunta, es limita a un màxim de 15 persones, entre familiars i amics. Si es considera oportú, s’hi pot afegir el ministre de culte o persona assimilada de la confessió respectiva per a la pràctica dels ritus funeraris de comiat. En el cas de difunts per COVID 19, caldrà també acreditar mitjançant document oficial o declaració responsable que no s’han tingut contacte amb la persona difunta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.