Metodologia i formació en valors, factors clau en els resultats aconseguits pels regatistes del CNCB a Vilassar de Mar

El G2 d’Optimist del Club Nàutic Cambrils, Campió de Catalunya per equips i G1, tercer

Metodologia, itineraris esportius i formació en valors agafen la seva màxima expressió amb els resultats obtinguts pels regatistes del Club Nàutic Cambrils al Campionat de Catalunya
d’Optimist G1 i G2 per equips celebrat a Vilassar de Mar aquest cap de setmana.

Han estat dues jornades intenses on els de Cambrils tenien regatistes a tots dos grups. I els resultats han estat d’allò més satisfactoris. Els components de G1 s’enduien el bronze,
aconseguint així el seu millor resultat des del 2013. En G2 no podien estar més contents,
celebrant la primera posició per tercer any consecutiu.

Amb unes bones condicions meteorològiques per navegar tots dos dies, es va completar el
quadre de competició sense inconvenients. Hi competien 7 equips a G1 i 5 a G2, cadascun dels quals estava compost per 5 regatistes. De Cambrils, en G1 hi prenien part Santi Alberto, Natalia Garcia, Joan Fargas, Ricardo De March i Iker Múgica. En G2 van ser Mar Fernández, Miguel Garcia, Guillem Mateu, Ariadna Ferrer i Joan Domingo. Els tècnics han estat Oriol Oliva i Leandre Garcia.
Dissabte es van fer les regates eliminatòries, mentre que diumenge es van celebrar les finals, a les quals van accedir els dos equips del Club Nàutic Cambrils. Finalment, els dos grups pujaven al pòdium.

Amb aquests resultats, els regatistes d’Optimist del Club tanquen una brillant temporada. Ara els hi queda entrenar durant l’estiu per afrontar la nova temporada, que arrencarà al setembre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.